Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı kucakin elverişli konumda olabilir.

şu demek oluyor ki, asliye başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek için tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma karınin kullanılan bir bapdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve daha azca esrar solumasını sağlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok emanet kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Müstacel çıkış kapıları konstrüksiyonsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların serlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın kapısı fiyatları modellere bakarak değişmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, hariçarı düz Yangın Merdiveni Kapısı açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page